Eten in Chambre d'hôte, Thaise soep

DINER

Het diner wordt dagelijks rond 20:30 uur geserveerd aan de lange tafel voor de keuken, op het overdekte terras of in de keuken zelf. Kinderen kunnen eventueel eerder en aangepast eten.
Elke dag wordt u verwend met weer een andere cuisine du monde! Rinell en Eric houden graag rekening met uw dieetwensen en nodigen u uit voor gezellig, lang en vooral lekker tafelen. Het diner bestaat altijd uit een voorgerecht, een hoofdgerecht, een dessert en koffie of thee. Op de blog van L’Xpérience publiceert Rinell maandelijks lekkere recepten.

ETEN: JAPANSE KEUKEN

De authentieke Japanse keuken is een sublieme verfijning van smaken en van presentatie. Rinell vindt het erg leuk om u te verrassen met sushi, vissoep en Teriyaki’s. De sushi zien eruit als kleine snoepjes of bonbonnetjes. Heerlijke creaties die we met 2 stokjes moeiteloos naar de mond brengen om te eten.

ETEN:ITALIAANSE KEUKEN

De smaakvolle eerste persing olijfolie, de vers geraspte Parmezaanse kaas, de licht geroosterde pijnboompitjes en de verse basilicum uit de tuin, zijn maar enkele van de onvervalste Italiaanse smaken die deze keuken favoriet en overheerlijk maken.

ETEN:AZIATISCHE KEUKEN

Pittig en verrassend. Invloeden van de reizen door Egypte, Thailand, India en Indonesië. Verse peper uit de tuin met geraspte verse gember, citroengras en limoenblaadjes combineren prachtig en smaakvol bij vis of malse reepjes biefstuk. Een onvervalste Phad Thai eten of een Tom Kha Gai is in L’Xpérience een wekelijks feest.

ETEN:MEXICAANSE KEUKEN

Mmmm Maïs in de soep, taco’s en tortilla’s  en gebakken kipfilets eten met pittige chocoladesaus. Tortillachips met eigen gemaakte quacamole, geflambeerde banaan of een mooie risotto. Als appetizer een lekker worstje en een onvervalste Mojito tijdens het cocktailuurtje, zorgen voor een ontspannen en vrolijke sfeer.