YOGA IN DE TUIN VAN L'XPÉRIENCE

Evenementen

EVENEMENTEN BIJ L’XPÉRIENCE

Evenementen organiseren in Frankrijk? L’Xpérience is een prachtige locatie voor uw verlovingsfeest of voor trouwen in de schitterende natuur zoals Kris en Kim uit België deden. Het organiseren van een afscheidsborrel mocht L’Xpérience al verzorgen voor een directrice van een groot verzorgingstehuis en voor een hoofdinspecteur van de politie. Samantha en Willy verloofden zich in de tuin van de chambre d’hôte en menig verjaardagsfeest werd gevierd. George Groeliker liet zijn eerste expositie organiseren door Rinell. Zijn schilderijen werden tentoongesteld in Laboule, een kunstenaarsdorpje op 10 minuten afstand van L’Xpérience. Het feest met live pianomuziek vond plaats in de tuin. Samen met de hele familie in de chambre d’hôte verblijven staat voor eeuwig als  een geweldige ervaring in de herinnering van ouders en opa’s en oma’s gegrift. Op verzoek maken Rinell en Eric een offerte voor uw feest op maat. Rinell werkte jaren lang als accountmanager licht/geluid bij een bedrijf in Amsterdam en was verantwoordelijk voor bedrijfsevenementen. Daarna werkte ze bij Passenger Terminal Amsterdam waar buiten het cruiseseizoen de locatie wordt gebruikt voor evenementen als modeshows, congressen, beurzen, lanceringen en grote dansfeesten. Voor aanvragen van grotere groepen werkt L’Xpérience samen met Auberge Le Romarin. Deze aan de overkant van de straat gelegen auberge van de Belgische eigenaren Pascal en Inge, vergroot de capaciteit aan slaapgelegenheid. De ervaring van Rinell in evenementen komt van pas om ook uw feest in de Ardèche tot een fantastische ervaring te laten zijn. Laat u inspireren door onze fotogalerie.

BEURS « BLEU,VERT ET SOLEIL » 8 t/m 11 februari 2018

Banner "Vert, Bleu, Soleil"

Banner « Vert, Bleu, Soleil »

Van 8 tot en met 11 februari zal L’Xpérience met veel enthousiasme de Ardèche vertegenwoordigen op deze toeristenbeurs in Luik. Op zaterdag 10 en zondag 11 februari is Rinell om 11:30 uur in de conferentiezaal te vinden om te vertellen over de Ardèche en natuurlijk L’Xpérience. Om deze beurs extra aantrekkelijk te maken nodigen wij u uit om mee te doen aan de speciaal hiervoor uitgeschreven prijsvraag waarbij een paar stevige wandelschoenen te winnen zijn.  Op de stand vult u een formuliertje in waarop u 3 vragen juist moet beantwoorden. Tijdens  de presentatie in de conferentiezaal geeft Rinell zo tussen neus en lippen door de antwoorden prijs. Maar ook kunt u deze vinden op onze website! Bent u niet in staat ons te komen bezoeken maar wilt u wel in aanmerking komen om de prachtige wandelschoenen te verdienen? Vanaf 8 februari staat het vragenformuliertje HIER online en kunt u digitaal meedingen naar de prijs. Heeft u wel zin om ons te komen bezoeken tijdens de beurs? U bent van harte uitgenodigd.  Een gratis digitale entreekaart wordt u op verzoek per mail gestuurd! Wellicht een leuke gelegenheid om Luik of Maastricht ook te bezoeken. Oja, de winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een ‘live’ videopresentatie vanaf de beurs op zondag 11 februari om 18:00 uur.

YOGA VAKANTIEWEKEN BIJ L’XPÉRIENCE

IN JULI EN SEPTEMBER

Yoga, Rust, Wandelen, Meditaties, Massages & Mooie maaltijden…
Ben je toe aan een week helemaal voor jezelf? Wil je rust en ruimte ervaren in de natuur? Wil je graag meer aan Yoga doen of je huidige Yoga-beoefening verdiepen? Heb je zin in prachtige wandelingen en wil je graag verantwoord eten? Of gun je jezelf eindelijk de tijd om met een mooi boek weg te dromen in een heerlijke tuin…

Tamara organiseert samen met L’Xpérience twee heerlijke vakantieweken (1 in juli en 1 in september) waarin alles kan en mag en niets moet. Wij kennen Tamara omdat zij als gaste van onze chambre d’hôte Yoga lessen gaf in onze tuin waarbij alle deelnemers reuze enthousiast bleken. Zo ontstond het idee om er een heerlijke week van te maken doorspekt met van alles dat goed voor je is; wandelen, ontspannen uitstapjes, lekker luieren in de sauna of aan het zwembad of de rivier, genieten van een massage of gezichtsbehandeling.

Deze vakantieweek is voor iedereen. Of je nu een beginnend of gevorderd Yoga beoefenaar bent, je bent welkom! Wil je meer weten? Ga dan naar YogaTamara en ga naar Yoga in Zuid-Frankrijk. Inschrijvingen voor deze weken worden alleen geaccepteerd via het inschrijfformulier op de website van Tamara.

TRAIL DE LA BEAUME-DROBIE 17 JUNI 2018

Zin in een sportieve uitdaging? Schrijf je in voor deze Trail die bijna bij ons in de achtertuin begint. Je kunt kiezen voor een wandeling of de zwaardere beproeving. Van 1 km voor de kinderen tot 10 kilometer – 32 kilometer voor de volwassenen. Iedereen die bij L’Xpérience slaapt en meedoet krijgt natuurlijk een gratis massage. Meer informatie? Patrice Rotteleur

4eme Trail de la Beaume-Drobie

4eme Trail de la Beaume-Drobie

WORKSHOP THAIS KOKEN 11 maart 2017

11 maart 2017 is de officiële opening van het visseizoen. Vissers gaan gewoonlijk voor dag en dauw op pad om in alle rust op forelvangst te gaan. Voor de partners van vissers en natuurlijk alle andere gasten van onze Chambre d’hôte is er de mogelijkheid om een Thaise kookcursus te doen in de keuken van L’Xpérience op 11 en 27 maart. Rinell leert u een onvervalste Phad Thai te maken en vele andere heerlijkheden. Een dagje Sushi maken staat ook op het programma. Natuurlijk worden de gerechten ‘s avonds aan tafel geserveerd. Wel graag van te voren kenbaar maken als u hieraan wilt meedoen! L’Xpérience is door de franse visfederatie goedgekeurd als « officiële » vislocatie!

VALENTIJN 2017

11 Februari 2017 staat weer helemaal in het teken van de liefde. Rinell zorgt voor een prachtig Valentijnsdiner in een romantische sfeer. Heerlijk komen eten en logeren? Voor alle gasten die voor het Valentijnsweekend reserveren biedt L’Xpérience Chambres d’hôtes een gratis massage aan. Reserveer nu! Alleen reserveren voor het diner kan natuurlijk ook! De Caverne du Pont d’Arc biedt voor 14 februari speciale Valentijnsbezoeken aan. Voor meer informatie kijk op hun website: » Secrets d’alcôve »

Valentijnsmenu L'Xpérience Chambres d'hôtes

Valentijnsmenu 2017

DE FRANSE VAKANTIEDAGEN 21 en 22 januari 2017

De Franse Vakantiedagen organiseert haar tweede beurs op 21 en 22 januari 2017 in de Westergasfabriek in Amsterdam. L’Xpérience Chambres d’hôtes zal weer van de partij zijn en verleidt u mee te dingen naar een droomvakantie in de Ardèche. 5 dagen lang in de watten gelegd worden in L’Xpérience. Lekker eten en drinken, genieten van een heerlijke massage en samen met Rinell een prachtige wandeling maken. Op onze stand kunt u een kaartje invullen met uw emailadres en de naam  van uzelf of van de persoon die volgens u een droomvakantie verdient. Vervolgens bevestigt u dit kaartje aan de gigantische dromenvangers op de stand. Nynke Postma van Chambres d’hôteswijzer helpt Rinell en Eric om te bepalen wie de droomvakantie wint.  Zin om ons te komen bezoeken? Noteer de data vast in uw agenda en houd onze facebookpagina in de gaten voor updates! Wilt u met 25 % korting naar de beurs? Koop uw entreebewijs op de website van De Franse Vakantiedagen met de volgende kortingscode: DFVD17-25

De Franse Vakantie Dagen

De Franse Vakantie Dagen

 

En de winnaar is geworden: Meike Meinhardt. Meike mag 5 dagen lang met haar partner bij ons « volledig verzorgd » op vakantie komen. Rinell gaat haar heerlijk masseren en Meike en haar geliefde in de watten leggen. De live presentatie van het bekendmaken van de winnaar kunt u bekijken op de Facebook pagina van L’Xpérience.

VALENTIJN 2016

Op 13 Februari 2016 was het genieten bij L’Xpérience Chambres d’hôtes. Een sfeervolle avond met de liefde als thema. Rinell verzorgde een prachtig menu in dertig tinten rood dat de sentimenten opwarmde voor een liefdevolle St. Valentijn. Speciaal voor deze gelegenheid kregen de gasten per kamer 1 gratis massage aangeboden. Verrast U uw geliefde volgend jaar met een leuk weekend bij L’Xpérience? Neem contact op voor meer informatie!

DE FRANSE VAKANTIEDAGEN 2016

Op 27 en 28 februari 2016 stond Rinell op de beurs « De Franse VakantieDagen » in de Zuiderkerk in Amsterdam om L’Xpérience te presenteren aan een ieder die zin heeft in Frankrijk. Ook heeft Rinell op het centrale podium de Ardèche op de kaart gezet. Eric bleef in Valgorge om de honneurs waar te nemen in de Chambres d’hôtes.  In 2017 doet L’Xpérience opnieuw mee aan « DeFranseVakantieDagen ».